Sponzori / Sponsor

ENERGYPLUS

Tvrtka ENERGY PLUS d.o.o. sa sjedištem u Ludbregu bavi se projektiranjem i proizvodnjom profesionalne LED rasvjete za vanjske i unutarnje prostore. Kvaliteta, dugotrajnost, energetska učinkovitost, mogućnost odabira temperature boje (CCT), mogućnost regulacije svjetlosnog toka (takozvana inteligentna rasvjeta) i ekološka prihvatljivost glavne su prednosti LED rasvjetnih tijela u odnosu na konvencionalnu (živina, fluo, metal-halidna...) rasvjetu.

Vlastitim inovacijama i primjenom najnovijih tehnoloških dostignuća, ENERGY PLUS d.o.o. pruža rasvjetna rješenja za industrijske hale i skladišta, poslovne i upravne zgrade, trgovine i trgovačke centre, hotele, podzemne garaže, škole, bolnice i druge javne zgrade, te javnu i cestovnu rasvjetu. Vrhunski timovi podrške klijentima i projektiranja rasvjete osiguravaju nalaženje optimalnog rješenja. 

Prepoznajući važnost ulaganja u zajednicu, ENERGYPLUS je već dugi niz godina aktivno uključen u aktivnosti koje pridonose poboljšanju kvalitete života i razvoju društva u cjelini. ENERGYPLUS od svog osnutka ulaže u humanitarne projekte, znanost i obrazovanje, održivi razvoj, kulturu, umjetnost i sport.

U vrednovanju projekata prednost imaju kvaliteta, posebnost i korist koju realizacija projekta predstavlja za zajednicu, te je odluka o sponzoriranju TOUR OF CROATIA još jedan dokaz društvene  odgovornosti i strategije poslovanja tvrtke.

Službena web stranica