Podržite natjecatelje u vašem gradu

Objavljeno: 18.04.2016.

Početak utrke sve je bliži i vjerujemo da i vi dijelite naše uzbuđenje! Sve detaljne informacije o vremenima prolaska kroz vaša mjesta potražite u rubrici Etape, a nakon što sve dobro proučite, pripremite se za navijanje! Dočekajte neke od najboljih svjetskih biciklista i pokažite kako se navija!

Pozovite prijatelje i pozdravite natjecatelje dok prolaze vašim mjestom ili nas ispratite i dočekajte na startu ili cilju. Ako navijate uz etapu poštujte upute redara i prometne policije te nemojte ometati prolazak biciklista.

 

Fotografije navijanja i dočeka utrke Tour of Croatia postavite na Facebook, Instagram ili Twitter i koristite hashtag #tourofcroatia2016. Pokažite nam kako ste dočekali prolazak Toura kroz vaše mjesto, kako ste se obukli, uredili dvorište, ulicu ili možda kućne ljubimce. Inspiraciju od prošle godine pogledajte na našoj Facebook stranici, a najstrastvenije navijače i najatraktivnije fotografije dočeka ćemo nagraditi majicama i drugim vrijednim poklonima Tour of Croatia. Dobitnike objavljujemo nakon završetka Toura.