KRAŠ – slatki suputnik brojnih događanja već više od stoljeća

Objavljeno: 19.09.2022.

Još od 1911. iz Kraševe tvornice izlaze najraznolikiji proizvodi i najslađi okusi. Za mnoge Kraš i njegovi proizvodi predstavljaju puno više od slasnog zalogaja. Oni su usađeni u našim srcima i sjećanjima, obilježili su bezbroj životnih trenutaka. Već više od stoljeća Kraš je neizostavan dio naših života. Jedan je od najpoznatijih konditorskih proizvođača na ovim prostorima, a posvećenost Kraševih stručnjaka stvaranju vrhunskih proizvoda, usmjerenost na kvalitetu i neprekidno osluškivanje želja potrošača protežu se kroz čitavu slatku povijest kompanije i predstavljaju najveći zalog njezine budućnosti. 

Prepoznatljivi brendovi poput najboljih pralina Bajadere, Griotta i Fontane, hrskavih keksa Moto, svima poznate Domaćice, slojevitih napolitanki ili raznolikih Prekrašnih, čitavog niza okusa omiljene Dorina čokolade, najukusnijih Ki-Ki karamela, dječje radosti – Životinjskog carstva ili neizostavne Tortice, čine tek dio asortimana proizašlih iz Kraša koji su vjerni suputnici velikima i malima u različitim životnim prigodama.

Kraš je kroz svoje proizvode neizostavan dio brojnih događanja od svojih početaka, a posebno smo ponosni na službeno sponzorstvo Kids CRO Race utrke u kojoj su uživala djeca diljem zemlje. Da im zabava uz virtualnu utrku bude još bolja, pobrinuli smo se mi – slatki su ih paketi dočekali u svakom gradu u kojem se utrka za najmlađe održala.

Druženje na Kids CRO Raceu stvorilo je neke nove vesele uspomene!