Gradovi Domaćini / Etapa 3

Brela

Brela su vrata Makarske rivijere. Ovdje je priroda uistinu dala mašti na volju pa se ima što i vidjeti. Upravo U Brelima nalazi se  prirodni krajobrazni  fenomen i   prepoznatljivi  brend  hrvatskog turizma kameni simbola Brela, ali i cijele Makarske rivijere pa i Hrvatske – stijena u moru obrasla borovima. Nalazi se uz samu plažu Punta Rata koju je američki časopis Forbes 2004. godine proglasio najljepšom plažom Europe. Zatim, Huffington Post  2014. godine proglasio je Brela destinacijom iz snova i razlogom da, što je prije moguće, „uskočite“ u avion za Hrvatsku.

Osim uživanja na prirodnim, slikovitim, šljunčanim plažama uz more, Brela nude niz mogućnosti za aktivni odmor: rekreaciju na šetnici uz more dugoj 7km na kojoj se nalaze i vanjske sprave za vježbanje, vožnja kajakom, pješačke i planinarske staze, poučne staze, biciklizam, kao i razne aktivnosti vezane uz more. Za djecu je u srpnju i kolovozu osiguran besplatni program s animatorima na dnevnoj bazi, kao i škola vaterpola i te vodeni apark.

Želite se odmoriti, napuniti životnom energijom, disati punim plućima? Dođite u Brela! Brela su prava oaza mira, romantike i umjetničke inspiracije.

 

Izvor teksta i fotografije: https://brela.hr

TZ Brela